Evenementen

Nieuwjaars-

pakketten

Ben jij ook zo klaar met 2020 en wil je het nieuwe jaar leuk beginnen, koop dan nu het nieuwjaarspakket gemaakt door studievereniging Valetudo!

Speciaal voor leden hanteren we dit jaar een speciale aanbieding! Ben je lid van de studievereniging dan betaal je slechts €14,95 voor een fantastisch pakket! Ben je nog geen lid? Meld je aan via de site voor voordeel en gezelligheid en volg ons op Instagram: valetudo_rotterdam.

Wanneer je geen lid bent van de vereniging betaal je €19,95 voor het Nieuwjaarspakket.

Voor de 18 plussers is er een drink-Corona-weg pakket gemaakt! Dit pakket bestaat onder andere uit een drankspelletje, alcoholische drankjes en een nog verder geheime inhoud met kans op leuke prijzen. Ben je jonger dat 18 wees dan niet getreurd, ook voor jullie hebben we iets leuks gemaakt. Namelijk het bak-Corona-weg pakket! Hierin zitten onder andere verschillende bakmixen, een cakevorm en een kaartenspel. Hiernaast zitten er ook nog leuke andere geheime producten in de pakketen.

Wees er snel bij want op = op! Aanmelden kan tot 26/12 23:59

De pakketten worden persoonlijk bezorgd door de bestuursleden van Valetudo

Meld je hier aan voor het nieuwjaarspakket!

Liefs, Valetudo

ProCo Workshop Leerjaar 2

5 januari 19:00

Online via Teamskanaal “Studievereniging Valetudo”

Wil jij jouw communicatievaardigheden aanscherpen voor de aankomende vaardighedentoets? Wil jij feedback en tips van ouderejaars die ervaring hebben met deze toets?

Wij kunnen ons voorstellen dat, ondanks jullie ervaring van afgelopen jaar met de vaardighedentoets, de zenuwen niet zomaar zullen verdwijnen. Daarom hebben wij nu ook voor de tweedejaars HBO-V studenten een workshop georganiseerd, zodat jij met zekerheid de toets kunt uitvoeren.

Samen met twee ouderejaars studenten zullen de casussen besproken worden. Daarbij kun jij al jouw vragen kwijt en zal er gezamenlijk naar antwoorden worden gezocht.

Deze workshop is alleen voor LEDEN. Mocht je nog geen lid zijn, dan kun jij je aanmelden via het icoontje “LID WORDEN”.

Meld je aan via de volgende link. Zodra je je hebt aangemeld voegen wij jou toe aan het teams kanaal zodat jij deel kunt nemen aan de workshop.

Meld je hier aan!

Liefs Valetudo