• Over Studievereniging Valetudo Rotterdam

    Wie zijn wij, wat doen we en waar komen we vandaan?

  • Over Studievereniging Valetudo Rotterdam

    Wie zijn wij, wat doen we en waar komen we vandaan?

  • Over Studievereniging Valetudo Rotterdam

    Wie zijn wij, wat doen we en waar komen we vandaan?

Het dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur (DB) bestaat uit 3 functies. Voorzitter, secretaris en een penningsmeester. De taken van de voorzitter zijn het dagelijks bestuur van de vereniging, controle van de documenten, communicatie met begeleidende docenten en het zijn van de eindverantwoordelijke.

De taken van de secretaris zijn het notuleren van de vergaderingen, agenda’s maken voor deze vergaderingen, aanwezigheid bijhouden en zorgen dat iedereen zich aan de statuten houdt. De taken van de penningsmeester zijn het bijhouden van de financiën en het maken van begrotingen.

Het dagelijks bestuur wordt zo genoemd omdat zij de alle dagelijkse taken voor hun rekening nemen en de uiteindelijke beslissing maken. Ook zorgt het DB voor de officiële zaken zoals het regelen van zaken bij de kamer van koophandel en rekeningen.

Zoë

Voorzitter

 

Hoi allemaal!
Mijn naam is Zoë, ik ben 22 jaar en sinds dit jaar voorzitter van Valetudo!
Valetudo is een hele mooie groep mensen die goed bevriend zijn maar ook goed samen aan het werk kunnen!
Mijn doel is om veel leuke en leerzame dingen te organiseren voor verpleegkunde studenten.
Na de corona jaren met lockdown in en uit vind ik het tijd om weer leuke dingen te gaan doen dit gaan wij met valetudo organiseren! Daar wil jij toch ook bij zijn!

Hoop jullie allemaal snel te zien!

Thijmen

Penningmeester

 

Hey! Ik ben Thijmen, 19 jaar. Ik zit in mijn eerste jaar verpleegkunde en dit jaar ben ik de penningmeester van Valetudo. In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met sport & muziek. Ik heb me aangesloten bij Valetudo omdat ik graag nieuwe mensen wilde leren kennen en op zoek was naar iets nieuws. Het is een erg leuke groep waar je veel van kan leren en veel gezelligheid.
Hopelijk zien we elkaar snel in betere tijden!

Lenny

Vice-voorzitter

 

Hooi ik ben Lenny, ben 22 jaar oud en sinds mijn eerste jaar Verpleegkunde bestuurslid van de studievereniging Valetudo. Ik zit nu in mijn derde jaar en vervul de rol van vice-voorzitter.

Ik ben bij Valetudo gekomen om buiten mijn klas om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te sluiten voor meerdere jaren (met succes!!). Dus meld je zeker aan voor het bestuur!

Marketing

Deze commissie is verantwoordelijk voor het bijhouden van Social Media zaken.

Alexis

Coördinator Marketing

 

Hoi! Ik ben Alexis, 19 jaar en eerstejaars HBO-V’er. Dit is mijn eerste jaar bij het bestuur van Valetudo en ik voel me helemaal op mijn plek! Iedereen helpt en ondersteunt elkaar, waardoor je echte vriendschappen sluit tijdens je studie. Ik kijk uit naar de toekomende tijd met iedereen, en heb er enorm veel zin in 🙂
Join Valetudo! xx

Mariloes

Lid Marketing

 

Ik ben Mariloes 19 jaar oud, wonend in Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik aan boksen. Ik vind het leuk om achter de bar te staan en de heerlijkste Pornstar klaar te maken ;)). Voor lockdown ging ik graag naar festivals/feestjes en op vakantie. Verder hou ik me ook erg bezig met lekker eten, gezelligheid met vrienden en het maken van foto’s. Ik heb gekozen om in de vereniging te komen om meer studiegenoten te ontmoeten en er gezamenlijk een leuke tijd van te maken. Mijn taak is het regelen van de marketing :).

Ravia

Lid Marketing

 

Hii,
Mijn naam is Ravia en ik ben 21 jaar. Ik zit in jaar 1 van de opleiding hbo-V. En ik zit sinds kort dus in het bestuur van Valetudo. Ik maak deel uit van het marketingteam en heb het erg naar mijn zin! Wat ik er zo leuk aan vind is dat je nieuwe mensen leert kennen. Buiten school ben ik vaak te vinden op mijn werk in de gehandicaptenzorg. Verder sta ik ook nog regelmatig op het hockeyveld en op een surfboard. Hopelijk zie ik je snel!

Draaiboeken

Deze commissie organiseert het introductiekamp en/of de introductiedagen voor de aankomende eerstejaars studenten.

Lotte

Coördinator Draaiboeken

 

Hee allemaal! Ik ben Lotte en ik ben vierdejaars student. Ik ben ook leerling verpleegkundige op de Acute Opname Afdeling in het ziekenhuis, wat ik met onwijs veel plezier doe. Binnen Valetudo ben ik dit jaar chef kamp. Dit houdt in dat ik het introductiekamp voor de aankomende nieuwe studenten coördineer. We zijn al een paar jaar op rij niet geweest, maar dit jaar gaan we er hopelijk weer een ouderwets feestje van maken!  De studievereniging is voor mij echt van toegevoegde waarde geweest vanwege de leuke afwisseling tussen gezellige borrels en leerzame masterclasses. Het is een grote, gezellige familie! Hopelijk tot snel bij een van de borrels, feesten of andere activiteiten!

Sponsering

Deze commissie houdt zich bezig met het ophalen van geld of materialen, door middel van het aangaan van sponsorcontracten.

Jillian

Coördinator Sponsering

 

Ik Ben Jill en ik ben 21 jaar oud ik ben bij deze Studievereniging omdat ik het ontzettend leuk vindt om meer connecties op te bouwen en meer variatie op te doen voor de studie. Ik vind het leuk om te shoppen en ik hou van drankjes drinken en ik zit bij groep sponsoring dit is heel erg leuk maar ook wel omdat het een lastige taakgroep is omdat het best wel moeilijk is om aan goede sponsors te komen, zeker in deze tijd.

Ik beschrijf mezelf als een heel leuk en spontaan aardig persoon die voor een letterlijk alles open staat of het nou een drankje bij iemand thuis is of dat ik helemaal op de bar sta te dansen. Ik vind alles goed ik doe zeker overal even hard in mee. Dus dit is eigenlijk mezelf een beetje in een notendop.

Amy

Lid Sponsering

 

Hoi allemaal! Mijn naam is Amy, ik ben eerstejaars hbo-v studente en dit is ook mijn eerste jaar bij Valetudo. Naast mijn studie ben ik te vinden op het hockey veld of in de sportschool. Binnen Valetudo zit ik in de taakgroep sponsoring. Dit houd in dat ik bezig ben met het werven van sponsoren voor o.a. uitjes en het kamp te organiseren.

Chantal

Lid Sponsering

 

Hi ik ben Chantal, 23 jaar en een vierde jaars student. In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met sporten en ben ik elke week wel te vinden in de kroeg!
De afgelopen 4 jaar ben ik bezig geweest met het werven van sponsoren. Naast dat heb ik talloze nieuwe vriendschappen gekregen door de vereniging, we zijn een hechte groep en doen leuke dingen samen!

MaWoEx

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van masterclasses, workshops en excursies. De activiteiten zijn van educatieve aard en dus een toevoeging op het reguliere schoolprogramma.

Jade

Coördinator MaWoEx

 

Hoi mijn naam is jade ik ben 20 jaar oud en afgestudeerd mbo verpleegkundige ik studeer nu de verkorte hbo opleiding tot hbo verpleegkundige en ben coördinator van MaWoEx daarnaast ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg en nog actief bij verschillende organisaties voor jongeren! Al met al een bezige bij.
De studievereniging is een plek waar iedereen welkom is we praten over hoe we de studie vinden maar doen ook leuke dingen zoals borrels en andere activiteiten een hele grote vriendengroep dus!

Doris

Lid MaWoEx

 

Hii,
Ik ben Doris en ik ben 17 jaar. Ik zit nu in het eerste jaartje van de opleiding, en dit is dan ook mijn eerste jaar in de studievereniging. Ik zit in de taakgroep MaWoEx en organiseer dus leuke en leerzame masterclasses, workshops en excursies.
Naast school speel ik waterpolo en werk ik in een ijssalon. Ook vind ik het heel gezellig om een terrasje te pakken met vriendinnen en een lekker wijntje te drinken.
Ik heb al veel leuke mensen ontmoet in het eerste jaartje van de studievereniging en ik hoop dat ik dit nog een aantal jaren kan gaan doen.
Kusjes en tot snel!

Sarah

Lid MaWoEx

 

Heyy allemaal,
Ik ben Sarah Heezen en ik ben 18 jaar. Ik zit nu in mijn eerste jaar HBO-V en ik ben gelijk lid geworden van de studievereniging. Ik heb dit gedaan omdat het mij heel gezellig leek ;). Ik zit in de taakgroep MAWOEX, mijn taak hierin is om educatieve masterclasses, workshops en excursies te organiseren. Verder zijn mijn hobby’s handballen en gezellig dingen doen met mijn vriendinnen. Ik kijk er naar uit om nog veel langer lid te zijn van Valetudo.
Xx:)

Senna

Lid MaWoEx

 

Hoooii ik ben senna, 18 jaar en nog een eerstejaars. Ik spendeer mijn vrije tijd graag met vrienden en ik hou ervan om een sappie te doen. Dit is mijn eerste jaar bij de vereniging en ben ik onderdeel van de taakgroep MaWoEx, de vereniging is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en enorm handig voor bij je studie, ik raad het jullie ook zeker aan. Tot snel!

Puck

Lid MaWoEx

 

Hoii, ik ben puck, 19 jaar en derdejaars studente verpleegkunde. Dit is mijn derde jaar als bestuurslid en ik zit bij de taakgroep Mawoex. Wij organiseren de workshops en excursies! Ik vind de studievereniging een super gezellige en leuke manier om het beste uit je studententijd te halen. Ik raad het dan ook zeker aan om lid te worden. Verder hou ik erg van reizen, feestjes en gezelligheid.

Vicky

Lid MaWoEx

 

Hoiii, ik ben Vicky (21) en derdejaars verpleegkunde student op de HR. In mijn vrije tijd sta ik graag op het hockeyveld en in de gym. Daarnaast hou ik wel van een drankje en een dansje.Dit is mijn tweede jaar als bestuurslid van Valetudo en ik zit in de taakgroep MaWoEx. Valetudo is een mooie mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, super gezellig en een waardevolle toevoeging aan je studententijd.

FeBoVa

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten die studenten met elkaar in verbinding brengt, zoals feesten, borrels en vakanties.

Manon

Coördinator FeBoVa

 

Hi!
Hi! Mijn naam is Manon ik ben 19 jaar en zit in het tweede jaar van de opleiding. In mijn vrije tijd speel ik tennis en ga ik graag naar feestjes en festivals. Als echte Brabander staat carnaval natuurlijk ook heel hoog op mijn lijstje. Ik vind het daarnaast ook heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ik hou van gezelligheid. Ik ben vanaf dit jaar voorzitter van de taakgroep FeBoVa bij de vereniging. Ik hoop dit jaar leuke en gezellige activiteiten te kunnen organiseren met mijn taakgroep. Ondanks dat ik nog maar sinds kort bij de vereniging zit vind ik het nu al ontzettend gezellig en heb ik stuk voor stuk leuke mensen leren kennen. Hopelijk zie ik jullie snel op de eerste borrel!
Liefs,
Manon

Nuria

Lid FeBoVa

 

Heyy! Ik ben Nuria, 21 jaar en tweedejaars verpleegkunde student. Ik hou van gezelligheid en drankjes. Verder ben in het weekend vaak op een terrasje of in een lekker restaurant te vinden. Momenteel werk ik als bijbaan in de gehandicaptenzorg. Mijn taak bij Valetudo is om de leukste feestjes en borrels te organiseren. Hopelijk zie ik jullie snel bij deze gezellige momenten! 🙂

Ole

Lid FeBoVa

 

Hi ik ben Ole, een eerste jaars student verpleegkunde en ook eerste jaars bij Valetudo, ik zit bij de taakgroep FeBoVa (feesten borrels en vakanties) de gezelligste taakgroep wij organiseren alle feestjes en borrels, afgelopen corona jaar hebben we veel tegenslagen gehad maar we zijn nu terug om een enorm gezellige tijd te maken voor alle leden en studenten!

Lid worden van Valetudo

Word lid