• Over Studievereniging Valetudo Rotterdam

    Wie zijn wij, wat doen we en waar komen we vandaan?

  • Over Studievereniging Valetudo Rotterdam

    Wie zijn wij, wat doen we en waar komen we vandaan?

  • Over Studievereniging Valetudo Rotterdam

    Wie zijn wij, wat doen we en waar komen we vandaan?

Het dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur (DB) bestaat uit 3 functies. Voorzitter, secretaris en een penningsmeester. De taken van de voorzitter zijn het dagelijks bestuur van de vereniging, controle van de documenten, communicatie met begeleidende docenten en het zijn van de eindverantwoordelijke.

De taken van de secretaris zijn het notuleren van de vergaderingen, agenda’s maken voor deze vergaderingen, aanwezigheid bijhouden en zorgen dat iedereen zich aan de statuten houdt. De taken van de penningsmeester zijn het bijhouden van de financiën en het maken van begrotingen.

Het dagelijks bestuur wordt zo genoemd omdat zij de alle dagelijkse taken voor hun rekening nemen en de uiteindelijke beslissing maken. Ook zorgt het DB voor de officiële zaken zoals het regelen van zaken bij de kamer van koophandel en rekeningen.

Merlijn

Voorzitter

 

Hoi, ik ben Merlijn. Jullie zullen me vanaf nu waarschijnlijk leren kennen als the lord. Ik ben dan ook de vooraanstaand voorzitter van de studievereniging. Ik besteed mijn vrije tijd graag aan sporten. Daarnaast ben ik altijd in voor een feestje en pakte ik voor de coronatijd regelmatig een festival. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om bij de studievereniging te gaan aan het begin van mijn eerste studiejaar. Ik heb veel leuke mensen leren kennen en daar zijn ook een paar hechte vriendschappen uit ontstaan. Het belangrijkste van de studievereniging is dat je een leuke tijd hebt met elkaar en als je even niets te doen hebt zijn er altijd wel mensen die tijd hebben. Hopelijk tot gauw!

Max

Penningmeester

 

Wassssup, ik ben Max, 19 jaar oud en 2de jaars verpleegkunde student. Ben vooral bezig met skaten, surfen of snowboarden. Maar ook met de moneys van de vereniging aka penningmeester. Mijn ervaring met de vereniging is geweldig anders zat ik er natuurlijk niet meer in. Maar uhh ja even serieus is echt een leuke groep met alleen maar leuke mensen die leuke dingen doen, dat je het maar even weet 😉

Lenny

Secretaris

 

Hoi ik ben Lenny en zit in het 2e jaar van de opleiding HBO-V aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en pak ik graag een festivalletje mee, ook ga ik regelmatig naar de sportschool.
Mijn taak (dit jaar) bij de leukste studievereniging van Rotterdam is secretaris bij het dagelijks bestuur, dit houdt in dat ik o.a. de vergaderingen voorbereid en ik het ledenbestand bijhoud. Het is nu ook mijn tweede jaar bij Valetudo en ik vind het nog steeds even leuk, je maakt veel nieuwe vrienden en maakt leuke dingen mee! Ook zijn de borrels en feesten zeker de moeite waard 😉

Interne zaken

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van bestuursuitjes en het bijhouden van Social Media zaken. Daarnaast beheren wij de inventaris voor de studievereniging, die onder anderen voor de introductiedagen en het introductiekamp wordt gebruikt.

Hanna

Coördinator Interne Zaken

 

Hoi! Ik ben Hanna, 18 jaar en tweedejaars HBO-V’er. Ik zit nu een jaar bij het bestuur van Valetudo, en voel mij helemaal op mijn plek! Iedereen helpt en ondersteunt elkaar, waardoor je je fijner gaat voelen binnen de loop van jouw studie. Ik kijk uit naar de toekomende tijd met iedereen, en heb er enorm veel zin in 🙂

Noa

Lid Interne Zaken

 

Hoi! Mijn naam is Noa, ik ben 22 jaar en dit jaar vierdejaars duaal student in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Dit is ook mijn vierde jaar in het bestuur van Valetudo, sinds vorig jaar ben ik penningmeester en vanaf dit jaar beheer ik daarnaast de social media pagina’s. In de afgelopen jaren heb ik hechte vriendschappen opgebouwd binnen het bestuur. Ik kan gerust zeggen dat Valetudo de leukste toevoeging aan mijn studenten tijd is, zowel de leerzame activiteiten als de gezellige avondjes tot in de vroege uurtjes .
In mijn vrije tijd houd ik van gezellig terrasjes pakken en ben ik graag bij mn paarden of wandel ik met mn hond!
Wie weet tot snel bij een borrel of workshop!

Draaiboeken

Deze commissie organiseert het introductiekamp en/of de introductiedagen voor de aankomende eerstejaars studenten.

Lotte

Coördinator Draaiboeken

 

Hi allemaal! Ik ben Lotte, 20 jaar en ik zit nu in mijn 3e jaar. Dit jaar ben ik begonnen als duale student in het van Weel-Bethesda ziekenhuis, wat onwijs leuk en interessant is! In mijn dagelijks leven maak ik graag een buitenrit te paard over de heide en spreek ik graag af met vriendinnen voor en lekker drankje! Binnen de studievereniging ben ik dit jaar coördinator draaiboeken, wat betekend dat ik met de taakgroep verantwoordelijk ben voor het introductiekamp (en laten we hopen dat hij komende keer door kan gaan! ) Wat ik zo leuk vind aan de studievereniging is dat je er super goede vrienden maakt met allemaal dezelfde interesse. We zijn een hele diverse groep maar dat maakt het ook zo onwijs leuk! Ik hoop jullie snel allemaal te zien bij een van de volgende borrels! ✨

Marianne

Lid Draaiboeken

 

Hoi hoi,
Ik ben Marianne momenteel zit ik in mijn 4e jaar. Na de herfstvakantie ga ik beginnen op de ambulance voor de minor acute zorg! Binnen de studievereniging help ik Lotte dit jaar om ervaren te worden in het coördineren van het kamp en de intro dagen️

Tim

Lid Draaiboeken

 

Ik ben Tim van Heeswijk, 21 jaar en vierde jaars HBO-verpleegkunde. Op het moment volg ik de minor Acute Zorg en studeer ik duaal in het Erasmus MC. Dit is mijn vierde jaar bij het bestuur van de studievereniging. Hiervoor ben ik 2 jaar voorzitter geweest. Nu in mijn laatste jaar leid ik het nieuwe Dagelijks bestuur op en hou ik mij bezig met de draaiboeken van het introductiekamp en de introductiedagen. Wat ik leuk vind aan de studievereniging is dat het een nieuwe dimensie geeft aan je studie-ervaring. Tuurlijk is het belangrijk om je studie te halen, maar je wilt niet terugdenken aan je opleiding en beseffen dat je er helemaal geen mooie herinneringen en vrienden aan over hebt gehouden. Dit is de studievereniging voor mij. Veel gezelligheid, goede vrienden en mooie herinneringen waar ik later met heimwee op terug kijk.

SpoMar

Deze commissie houdt zich bezig met het ophalen van geld of materialen, door middel van het aangaan van sponsorcontracten.

Zoë

Coördinator SpoMar

 

Hoi allemaal!! Mijn naam is Zoë, 21 jaar oud en zit in jaar 1 van HBO-V. Voor de corona was ik vaak te vinden in de kroeg of op een festival! Naast m’n studie doe ik aan waterpolo en heb ik een bijbaantje bij Manfield. Verder vind ik het heel leuk om dingen te organiseren en te regelen en vind ik gezelligheid belangrijk erg belangrijk in mijn studententijd. Hoop jullie allemaal snel te zien! Stay safe! X Zoë

Casper

Lid SpoMar

 

Hoi, mijn naam is Casper. Ik ben derde jaars hbo-V student en studeer momenteel duaal binnen het EMC! Ik ben lid van valetudo geworden, omdat ik het een aanvulling vind op je studenten tijd en vrienden maakt voor het leven! Ik zit in de taakgroep SpoMar binnen het bestuur. Wij houden ons bezig met de sponsoring en marketing van de vereniging.

Chantal

Lid SpoMar

 

Ik ben Chantal, 22 jaar oud en 4e jaars student verpleegkunde. In het dagelijks leven ben ik actief in de sportschool en ben ik altijd in voor een drankje. Ik ben dan ook met enige regelmaat te vinden in de kroeg of met vrienden.
De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met de sponsoring voor de vereniging en heb ik een coördineerden rol gehad, doordat ik nu 4e jaars ben doe ik geen coördinatie meer. Dit is zodat ik mij kan focussen op het afstuderen. Dit jaar ga ik mij ook bezig houden met de marketing. Door de studievereniging heb ik vele vriendschappen opgebouwd, waarvan sommige voor het leven. Je leert snel mensen kennen en verschillende jaars studenten zijn actief in de vereniging waardoor je veel van elkaar kan leren. De vereniging heeft mijn studenten tijd een stuk leuker gemaakt.

Mariloes

Lid SpoMar

 

Om te beginnen zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Mariloes, 18 jaar, eerstejaars student als HBO-Verpleegkundige. In mijn vrije tijd doe ik aan boksen en luister ik graag naar Techno. In het weekend – of eens in de tijd – drink ik graag een drankje of deed ik graag een dansje op feestjes en festivals !! Momenteel zitten we in een pandemie en kende ik niet zoveel mensen van mijn opleiding. De studentenvereniging leek me de perfecte gelegenheid om toch wat meer medestudenten te kennen! Zeker geen spijt van gehad. Ik kijk uit naar de jaren die ik nog tegemoet heb met Valetudo :)) Mijn functie is het regelen van sponsoren en marketing!

MaWoEx

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van masterclasses, workshops en excursies. De activiteiten zijn van educatieve aard en dus een toevoeging op het reguliere schoolprogramma.

Puck

Coördinator MaWoEx

 

Heee, ik ben Puck, 18 jaar en tweedejaars studente verpleegkunde. Sinds dit jaar ben ik de coördinator van de MaWoEx. Wij organiseren de workshops en excursies! Ik vind de studievereniging een super gezellige en leuke manier om het beste uit je studententijd te halen. Ik raad het je dan ook zeker aan om lid te worden! Verder vind ik het leuk om te hockeyen, met vriendinnen af te spreken en te reizen.

Luc

Lid MaWoEx

 

Hey hallo, Ik ben Luc en ik ben 24 jaar. Ik ben nu bezig met mijn derdejaars stage in het EMC op de afdeling hematologie en dit wordt mijn vierde jaar bij het bestuur. Met Valetudo hou ik mij vooral bezig met het organiseren van de workshops en andere leerzame activiteiten. Ik vind het fijn om studenten op deze manier te helpen met dingen die velen toch lastig vinden. Helaas ging het kamp dit jaar niet door, maar ik hoop dat we met zowel de leden als het bestuur samen een leuk jaar kunnen neerzetten 😀

Josje

Lid MaWoEx

 

Hoii, ik ben Josje. Ik ben 17 jaar en ik zit nu in mijn eerste jaar van mijn opleiding. Ik heb geen idee wat ik hier neer zou moeten zetten maar ik ben hartstikke blij om deel uit te mogen maken van het bestuur en ik vind het nice om nieuwe mensen te leren kennen 🙂

Tessa

Lid MaWoEx

 

Hoi hoi, ik ben Tessa, ik ben 22 jaar. En ben vierdejaars student verpleegkunde op de Hogeschool Rotterdam. Dit is mijn derde jaar in het bestuur van de studievereniging. Ik zit in de taakgroep MaWoEx! Wij organiseren excursies en workshops, dit vindt ik erg leuk om te doen! Ook hou ik natuurlijk wel van een feestje en een drankje!

Vicky

Lid MaWoEx

 

Hoi Hoi, ik ben Vicky (20). Ik ben in juni afgestudeerd als MBO-verpleegkundige en nu zit ik in de VMH-groep voor de   HBO-V. Dit wordt mijn eerste jaar bij het bestuur van Valetudo, ik heb er heel veel zin in. Ik hoop dat de vereniging een waardevolle toevoeging is aan mijn studententijd! In mijn vrije tijd sta ik graag op het hockeyveld en in de sportschool. Daarnaast hou ik zo nu en dan wel van een drankje.

FeBoVa

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten die studenten met elkaar in verbinding brengt, zoals feesten, borrels en vakanties.

Rick

Coördinator FeBoVa

 

Hi!
Ik ben Rick en ik zit in mijn 2de jaar van Verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ik spreek graag met mijn vrienden af, en ben daarnaast ook een gamer en tabletop fan. Verder doe ik soms sporten als het niet in de weg zit van mijn netflix schema. Ik ben sinds dit jaar Coördinator van de FeBoVa en help met het organiseren van onder andere borrels. Ik vind het een ontzettend gezellige vereniging en een makkelijke manier om mensen te leren kennen. Het is leuk werk om te doen en ik ben blij dat ik mij had aangemeld voor het bestuur!

Romy

Lid FeBoVa

 

Hey! Ik ben Romy en ik ben 19 jaar. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding verpleegkunde en dit is dan ook mijn tweede jaar bij de studievereniging. Ik hou me vooral bezig met het organiseren van feesten, borrels en vakanties. Daarnaast is het een super gezellige groep en ontmoet je steeds nieuwe mensen.

Anika

Lid FeBoVa

 

Hoiii mijn naam is Anika de Vet, ik ben 21 jaar en ik zit in mijn 4e jaar van de opleiding. Dit is mijn eerste jaar in het bestuur van Valetudo en ik vind het helemaal leuk! Het is echt een grote vriendengroep, samen met het wonen in Rotterdam is de studievereniging een echte verrijking van mijn studententijd! ☺️ Momenteel volg ik de minor ‘Kind en jeugd’ en na mijn studie wil ik graag in het Sophia kinderziekenhuis werken en specialiseren tot kinderverpleegkundige. Ik hoop jullie snel te zien bij de borrels/feesten/uitjes!

Ravenne

Lid FeBoVa

 

Hey! Mijn naam is Ravenne en ik ben 21 jaar oud. Ik ben op dit moment 4e jaars duale student bij het Erasmus MC. Daarnaast doe ik aan kickboksen en ben ik een grote fan van feestjes en gezelligheid. Sinds een halfjaar ben ik bestuurslid van Valetudo. Hier help ik mee bij het organiseren van feesten, borrels en vakanties. Ik heb het onwijs naar mijn zin in de vereniging en vind het een echte aanvulling op mijn studententijd. Deze ervaring wil ik dan ook meegeven aan andere studenten.

Fréderique

Lid FeBoVa

 

Hi! Ik ben Fréderique, 17 jaar en ben eerste jaars HBO-V student. Dit is dus ook mijn eerste jaar bij Valetudo en ik vind het nu al heel leuk! Ik hou mij vooral bezig met de feestjes, borrels en vakanties van de vereniging. Ik vind het tot nu toe al een hele gezellige groep en kijk uit naar de komende tijd met iedereen!

Lid worden van Valetudo

Word lid