Studievereniging Valetudo is onze vereniging van en voor verpleegkunde studenten. Activiteiten als excursies, masterclasses en workshops worden binnen de vereniging georganiseerd, om jullie op een leuke manier wat meer verdieping te geven van het beroep en jullie te helpen in de moeilijkere periodes als tentamens. Naast de wat educatievere activiteiten organiseren wij ook gezellige borrels en leuke feestjes om zo andere medestudenten te kunnen leren kennen. Ook regelen wij kortingen voor onze leden, om zo voor een kleinere prijs leuke dingen te kunnen doen.

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze studievereniging en mee te doen met al deze activiteiten? Meld je dan aan voor de studievereniging! Voor maar € 12,50 per persoon, per jaar ben je al lid! Om je aan te melden kan je naar onze website www.valetudorotterdam.nl gaan en daar lid te worden.

Lijkt het jou leuk om mee te helpen aan het organiseren van activiteiten en ons team te versterken tijdens het introkamp en de introductiedagen van de eerstejaars? Meld je dan meteen aan voor het bestuur, de Ikzie! Stuur jouw mooiste motivatiebrief met jouw kwaliteiten, wat jij toe kan voegen aan de groep en een leuke foto van jezelf op naar: info@valetudorotterdam.nl.

En als extraatje, krijg je net als wij een geweldige broeder of zuster trui met jou naam erop!