Ben jij ook zo klaar met 2020 en wil je het nieuwe jaar leuk beginnen, koop dan nu het nieuwjaarspakket gemaakt door studievereniging Valetudo voor € 19,95.

Speciaal voor leden hanteren we dit jaar een speciale aanbieding! Ben je lid van de studievereniging dan betaal je slechts €14,95 voor een fantastisch pakket! Ben je nog geen lid? Meld je aan via de site voor voordeel en gezelligheid en volg ons op Instagram: valetudo_rotterdam.

Voor de 18 plussers is er een drink-Corona-weg pakket gemaakt! Dit pakket bestaat onder andere uit een drankspelletje, alcoholische drankjes en een nog verder geheime inhoud met kans op leuke prijzen. Ben je jonger dan 18 wees dan niet getreurd, ook voor jullie hebben we iets leuks gemaakt. Namelijk het bak-Corona-weg pakket! Hierin zitten onder andere verschillende bakmixen, een cakevorm en een kaartenspel. Hiernaast zitten er ook nog leuke andere geheime producten in de pakketen.

En weetje wat extra leuk is? Je betaalt geen verzendkosten, want de pakketten worden persoonlijk door de bestuursleden van Valetudo bij jou afgeleverd (uiteraard rekening houdend met de huidige maatregelen)!

Wacht niet te lang, want op = op, aanmeldingen lopen tot uiterlijk 26/12 23:59

Aanmelden kan via deze link!

Liefs Valetudo