Valetudo

Hoooi allemaaal,

Ik ben Jillian! 21 jaar oud en ik woon in Rotjeknorrr met 5 huisgenoten wat soms mega druk is maar alleen maar gezellig:))
Dit is mijn 2e studiejaar van hbo-V en van Valetudo ik heb het onwijs naar mijn zin en het is heel gezellig om bij Valetudo te zitten. Allemaal leuke mensen en lekker veel lol, ik heb nu als taakgroep Febova. Dit houdt in dat je allemaal leuke feestjes activiteiten en borrels organiseert voor de studie. Ik zit nog niet zo lang bij deze taakgroep dus ik laat mezelf vooral positief verassen door mijn coördinator Manon:)) voor de rest hou ik erg van stappen en drankjes drinken in de stad.
Maar festivals springt erboven uit!! Zo gezellig met iedereen en een zonnetje op je smoel. Ik ben een erg blij persoon dus ik hou vooral niet van chagrijnige mensen om me heen.

Eigenlijk is dit wel een beetje wie ik ben en ik zie jullie snell Ciaooooooo