Valetudo

Haii, Ik ben Doris en ik ben 18 jaar. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding en dit is ook al mijn tweede jaar dat ik in de studievereniging zit. Naast dat ik naar school ga en stage loop hou ik er ook heel erg van om een potje te waterpolo├źn. Ook vind ik het super gezellig om samen met vriendinnen allemaal leuke dingen te gaan doen zoals de hele dag op het terras zitten en wijntjes drinken en daarna doorgaan naar de club, weekendjes weg, feestjes en allemaal andere gezellige dingen. De studievereniging heeft me heel veel extra leuke dingen gebracht buiten school en ook heb ik hier een grote groep nieuwe vrienden leren kennen. Ik zit voor de tweede keer in de taakgroep mawoex, en vaak organiseer ik hier de masterclasses en af en toe een excursie. Ik vind het een hele gezellige taakgroep en kijk er naar uit om dit jaar weer veel te mogen organiseren voor jullie! Groetjes x