Valetudo

Hii allemaal,
Mijn naam is Britt, 23 jaar. Ik zit in mijn 3de jaar en ben werkzaam op de oncologie-hematologie afdeling in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool, met een wijntje op het terras, op de dansvloer, of op festivals.

In de studievereniging Valetudo hou ik mij vooral bezig met het organiseren van feestjes, borrels en vakantie. Ik vind het leuk om mensen samen te brengen en voor gezelligheid te zorgen. Ik denk dat de combinatie tussen workshops, borrels, feesten en de gezelligheid die het met zich mee brengt een mooie toevoeging is aan je studententijd! Ik vind het erg leuk om in het bestuur te zitten van Valetudo. Hierin heb ik een hechte vriendengroep gevonden, waar altijd iemand in is voor gezelligheid of voor je klaar staat.

Ik hoop jullie snel te zien op een van onze evenementen!🥂👩🏽‍⚕️